Een-op-een fluitles van Wouter

Je hebt een Native American Flute aangeschaft, leuk! De Native Flute is een instrument wat makkelijk bespeeld kan worden. Met een paar minuten heb je de basistechnieken aangeleerd om geluid uit de fluit te krijgen.

Toch is het fijn om de kneepjes van het vak te leren middels een fluitles. Wouter kan je dan een aantal handige tips & tricks geven waardoor het fluitspelen nóg gemakkelijker gaat én leuker wordt. Wij bieden de mogelijkheid om dit bij Wouter op locatie te doen in Roosendaal óf om dit online te doen middels een Zoom-meeting. Ook bieden we de mogelijkheid om les te geven op een door jouw gekozen locatie.

Voor beginners

Als je nieuw bent met het spelen van muziek en de Native American Flute, ben je helemaal aan het goede adres. De Native Flute is namelijk super makkelijk te bespelen. Met een paar minuten heb je de basistechnieken aangeleerd om geluid uit de fluit te krijgen.

Heb je dan wel les nodig?
Die beslissing laat ik aan jou. Tijdens de eerste les gaan we in op de basisvaardigheden, waardoor je het fluitspelen sneller eigen maakt. Zodat je met plezier en vertrouwen je eigen melodieën en liedjes kunt fluiten. Kun jij je voorstellen, wat een vooruitgang je boekt met een paar lessen? Zodat het voor jou en je omgeving een feest is, wanneer je fluit speelt.

Fluitles voor beginners

Voor gevorderden

Leuk, dat jij je fluit-vaardigheden wilt verdiepen! Natuurlijk duiken we nog even de basis in. Zodat we weten waar we zijn. Misschien zijn er een paar ongeziene valkuilen. Vervolgens richten we ons op jouw unieke geluid, en hoe jij dat in jouw fluitspel tot uiting kunt brengen. Authenticiteit en eigenheid is het uitgangspunt.

Waar wil je naar toe? Hoe wil jij je ontwikkelen? Fluitlessen kunnen je helpen bij deze vragen.

Fluitles voor gevorderden

Prijzen

Het is dus mogelijk om op locatie in Roosendaal fysiek een les te volgen, of om online via Zoom (online programma, heel makkelijk te gebruiken) een les te volgen. Hiervoor is het nodig om een laptop met camera/microfoon te hebben.

Kosten per les (60 minuten)

  • Online: €55,-
  • Fysiek in Roosendaal: €55,-
  • Fysiek op een door jouw gekozen locatie: €65,- (excl. reiskosten, te bespreken met Wouter)

Online les aanvragen

Wil je een fysieke of online les inplannen met Wouter? Leuk! Via ons contactformulier kun je je gegevens achterlaten zodat Wouter een les met je kan inplannen.