Woodsong Flutes: échte fluitliefhebbers

Welkom bij Woodsong Flutes! Door een mooie persoonlijke reis is Wouter heel wat jaar geleden in aanraking gekomen met de magie van de Native Flutes. Zijn droom werd al snel duidelijk: mensen verblijden met de prachtige klanken van een Native Flute! Dankzij de mooie connecties die Wouter heeft opgedaan de afgelopen jaren kunnen wij het mogelijk maken om unieke Native Flutes in onze webshop aan te bieden.

Wij werken samen met Europese fluitenmakers die op een ambachtelijke manier Native American Flutes creëren. Per maand krijgen wij een beperkt aantal fluiten binnen die elke keer weer nét iets anders zijn. Onze fluiten zijn gemaakt van verschillende soorten hout en elke fluit heeft zijn eigen unieke karakter. Geen enkele fluit is dus hetzelfde! Heb je een specifieke wens of wil je een fluit in een bepaalde houtsoort/toonhoogte en staat deze niet tussen de huidige fluiten? Neem dan even contact met ons op… dan wordt jouw fluit met de volgende levering meegestuurd door een van onze fluitmakers.

Jeroen & Wouter

Wie zijn wij?

Hoi! Wij zijn Wouter en Jeroen. Wouter heeft een enorme passie voor Native Flutes en Jeroen heeft een passie voor duurzaam ondernemen. Onze paden zijn enige tijd geleden gekruist.. en vanuit daar is dit prachtige bedrijf met deze webshop ontstaan!

Wouter Buijs spelen zonsondergang

Onze missie

De Magie van de Native American Flute beschikbaar maken voor jou! Muziek zien wij als een medicijn voor de ziel… en hoe mooi is het als jij je eigen heler kunt zijn? Wij hebben zelf de kracht ervaren van de Native flute en we gunnen dit iedereen.

Prana Native American Flutes

Gemaakt door ambachtslieden

Wij zoeken constant naar ambachtslieden die ons de beste kwaliteit fluiten kunnen leveren. Daarom staan wij 100% garant dat onze fluiten met liefde zijn gemaakt en ze een lange levensduur hebben. Onze fluiten zijn gemaakt met duurzaam gekapt hout.

Het Woodsong Flutes Team

Jeroen Stafleu - native american flute

Jeroen Stafleu

Begripvol, empathisch, gezellig en direct. Zo word ik vaak omschreven door vrienden en familie. Ik begin de dag vaak met een korte meditatie zodat ik rustig kan opstarten en vol energie achter m’n laptop kan duiken! Verder geloof ik dat alles gebeurt met een reden. Die reden weten we niet, tot het moment daar is en de puzzelstukjes in elkaar vallen.

Zo ook mijn ontmoeting met Wouter. Via via leerden we elkaar kennen en tijdens onze eerste kennismaking in het park kregen we het al snel over waar we gelukkig van werden. Nu ongeveer 2 jaar na onze eerste ontmoeting starten we een bedrijf samen waar we allebei ons hart in kunnen stoppen! Ik, met mijn achtergrond in online marketing en muziek, en Wouter met zijn passie voor Native Flutes. Toen we elkaar voor het eerst zagen, konden we dit allebei niet voorstellen. Ik vind het prachtig… de werking van het universum.

Door bovenstaande kenmerken word ik ook wel eens neergezet als ‘brandnetelthee persoon’, maar daar kan ik stiekem wel om lachen. Samen een kopje thee doen? Ik pluk de brandnetels alvast 🙂

Wouter Buijs

Wouter Buijs

De fluit en het fluitspelen hebben enorm geholpen bij de reis van hoofd naar hart. Alleen dat al, is heerlijk. Het liefste deel ik mijn liefde en passie voor dit magische instrument met anderen. Waarom? Omdat, creativiteit en leven 1 zijn. Voordat ik de fluit ontmoette heerste er een bepaalde ongemakkelijke stilte in mijn leven. Met de fluit, kwam er muziek in mijn leven. Dit begon naar meerdere levensgebieden door te stromen. Het ongemakkelijke gevoel van de stilte transformeerde in een heerlijk gevoel van thuis zijn, innerlijke rust en kalmte. Mijn gevoel van vrijheid, vreugde begon te groeien en ik voel stromen van creativiteit door mij heen. Deze sprankeling wil ik graag delen, omdat ik weet dat de fluit en muzikaliteit je leven op allerlei manieren kan verrijken.

Natuurlijk bestaat er in het leven meer dan fluiten… Ik hou van een simpel leven, dicht bij de natuur. Op dit moment vullen mijn vriendin Sabine en ik dat in, met het onderhouden van een moestuin op een volkstuincomplex. Het is nog een flinke leerschool, maar het voornaamste is: We hebben er plezier in! 

Vind je het leuk om meer te lezen over mijn geschiedenis met Native Flutes? Klik dan hier.